RESTAURANT & TERRAS IN AMERSFOORT

Koffiehuis en terras aan de Hof

De Hof is het grootste en moosite plein van de binnenstad. Aan dit marktplein (vrijdag & zaterdag) bevinden zich restaurants, bistro’s, bars, gezellige cafés en winkels. U begeeft zich letterlijk in het middeleeuwse hart van de stad Amersfoort. In de Gaaper en op het terras kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie met huisgemaakt gebak of kiezen uit de lunchkaart. De Bourgondische hapjes maken het extra gezellig op het zonnige terras dat zomers is geopend tot zonsondergang. Bij mooi weer kunt u ook op het terras ontbijten.

Lunchen en borrelen voor groepen is ook mogelijk.

Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op. (linkje naar email)
Wij zorgen voor een goede prijs en een goed product!

Vriendelijke, meedenkende medewerkers. Mooie locatie, heerlijk ontbijt, heerlijke lunch. Mooie locatie. Fijn bed, alles schoon. Helaas had mijn moeder een ongelukje gehad voordat we aankwamen. Er werd al zonder dat wij er om vroegen, geregeld dat een beter bereikbare kamer voorhanden was. Niets was teveel en alles werd in het werk gesteld het verblijf toch zo aangenaam mogelijk te laten zijn. Een 10+. Wij komen zeker nog eens terug. site!”

TRIPADVISOR REVIEW

“De beheerders zijn gastvrij en bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Prima ontbijt. Het eethuisje is ook een goede plek voor een snelle lunch.!”

TRIPADVISOR REVIEW

“Middenin het prachtige oude centrum van Amersfoort is dit heerlijke hotel te vinden. Personeel is uitererst vriendelijk, kamers zijn netjes, voldoende groot, schoon, goede douche (alleen nadeel dat je in de badkuip moet staan) en heerlijk ontbijt..”

TRIPADVISOR REVIEW